Kuka

Sobe Gorenje GEC6A11WG

49.990 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Klasi i energjisë: A / Pianurë xham qeramikë / Furrë me shumë funksione BigSpace - 71 L / SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje /

Shperndaj:

Klasi i energjisë: A / Pianurë xham qeramikë / Furrë me shumë funksione BigSpace - 71 L / SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje /

Volumi 65 L
Qeramike
Klasi A
0.78 Kwh
Klasi i energjisë A
Pianurë xham qeramikë
Furrë me shumë funksione BigSpace - 71 L
SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
Madhësia e tavës më të madhe për pjekje 1,316 cm²
Ngjyra E bardhe
Materiali i panelit të kontrollit Metai i llakuar
Ngjyra e dorezës E bardhë
Materiali i derës Derë xhami
Menteshë klasike e derës Volumi i furrës 71 L
Forma e butonave Celësa që futen brenda
IconLED
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Rerzistencë infra
rezistencë infra dhe ventilator
Shkrirja
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Ndiçim i brendshëm
Pjekje në disa nivele njëkohësisht
1 tavë pjekje e thellë e emaluar
Ndarje teli
1 zgarë teli me udhëzues
Funksion pastrimi me uj

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!