Kuka

Sobe Gorenje GEC5C61WG

49.990 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Klasi i energjisë: A / Pianurë xham qeramikë / Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1,260 cm² / Furrë me shumë funksione BigSpace - 70 L /

Shperndaj:

Klasi i energjisë: A / Pianurë xham qeramikë / Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1,260 cm² / Furrë me shumë funksione BigSpace - 70 L /

Volumi 70 L
Qeramike
Klasi A
Ventilim
Klasi i energjisë A
Pianurë xham qeramikë
Madhësia e tavës më të madhe për pjekje 1,260 cm²
Furrë me shumë funksione BigSpace - 70 L
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Ngjyra E bardhe
Forma e butonave Butona ergonomikë
IconLED
Materiali i panelit të kontrollit Metai i llakuar
Ngjyra e dorezës E bardhë Materiali i derës
Menteshë klasike e derës
Volumi i furrës 70 L
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Rerzistencë infra
rezistencë infra dhe ventilator
Shkrirja
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Ndiçim i brendshëm
Pjekje në disa nivele njëkohësisht
1 tavë pjekje e thellë e emaluar
Ndarje teli
1 zgarë teli me udhëzues
SilverMatte
Treguesi i nxeh

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!