Kuka

Sobe Gorenje GECS6C70XPA

69.990 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Klasi i energjisë: A+ / Pianurë xham qeramikë / 4 zona HiLight gatimi / SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje /

Shperndaj:

Klasi i energjisë: A+ / Pianurë xham qeramikë / 4 zona HiLight gatimi / SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje /

Volumi 71 L
Qeramike
Klasi A+
Ventilim
Klasi i energjisë A+
Pianurë xham qeramikë
4 zona HiLight gatimi
SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
Madhësia e tavës më të madhe për pjekje 1,316 cm²
Derë termike e ftohtë CoolDoor
Materiali i panelit të kontrollit Çelik inox dhe xham
Ngjyra Ngjyra e çelikut
Ngjyra e dorezës Ngjyra e çelikut
Materiali i derës Derë xhami
Menteshë GentleClose
Volumi i furrës 71 L
Forma e butonave Celësa që futen brenda
Icon Touch
Majtas përpara Ø 21
12 cm, 2.2 kW,
Djathtas përpara Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
Majtas mbrapa Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
Djathtas mbrapa Ø 26.5×17 cm, 2.4 kW
Furrë me shumë funksione BigSpace - 71 L
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Rerzistencë infra
rezistencë infra dhe ventilator
Shkrirja
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
Funksion pastrimi me ujë

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!