Kuka

Sobe Gorenje GECS6C70XC

64.990 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Klasi i energjisë: A / Pianurë xham qeramikë / 4 zona HiLight gatimi / SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje /

Shperndaj:

Klasi i energjisë: A / Pianurë xham qeramikë / 4 zona HiLight gatimi / SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje /

Volumi 71 L
Qeramike
Klasi A
Ventilim
Klasi i energjisë A
Pianurë xham qeramikë
4 zona HiLight gatimi
SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
Madhësia e tavës më të madhe për pjekje 1,316 cm²
Materiali i panelit të kontrollit Metal i llakuar
Ngjyra Inox
Ngjyra e dorezës E bardhë
Materiali i derës Derë xhami
Menteshë GentleClose
Volumi i furrës 71 L
Forma e butonave Butona ergonomikë
IconLED
Majtas përpara Ø 21
12 cm, 2.2 kW,
Djathtas përpara Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
Majtas mbrapa Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
Djathtas mbrapa Ø 18 cm, 1.8 kW
Furrë me shumë funksione BigSpace - 71 L
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Rerzistencë infra
rezistencë infra dhe ventilator
Shkrirja
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!