Kuka

Furre Electrolux EOB 2200

34.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Klasi A / Volumi 72 L/ Temp max 250°C / Vetpastrim /

Shperndaj:

Klasi A / Volumi 72 L/ Temp max 250°C / Vetpastrim /

Klasi A
Volumi 72 L
Temp max 250°C
Vetpastrim
Essential Line
BigSpace - 72 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
PerfectGrill
Forma e butonave Celësa që futen brenda
Klasi i energjisë A
Ngjyra Ngjyra e çelikut
Ngjyra e dorezës Ngjyra e çelikut
Materiali i panelit të kontrollit Çelik inox
Volumi i furrës 72 L
Komandim mekanik i furrës
IconLED
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Konvencionale me ventilator
Rerzistencë infra
rezistencë infra dhe ventilator
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Menteshë GentleClose
Ndiçim i brendshëm
1 tavë pjekje e thellë e emaluar
1 tavë pjekje e cekët e emaluar
Ndarje teli
Siguresë termoelektrike
Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
SilverMatte
Inoks kundër shenjave të gishtave
Konsumi i energjisë 0.81 KWh (Me ventilim

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!