Kuka

Furre Gorenje BO6737E02XK

39.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Essential Line / BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje / PerfectGrill / Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë /

Shperndaj:

Essential Line / BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje / PerfectGrill / Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë /

Klasi A
Volumi 77 L
Temp max 275°C
Vetpastrim
Essential Line
BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
PerfectGrill
Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë
Klasi i energjisë A
Ngjyra Ngjyra e çelikut
Ngjyra e dorezës Ngjyra e çelikut
Materiali i panelit të kontrollit Çelik inox
Volumi i furrës 71 L
Komandim mekanik i furrës
Forma e butonave Butona ergonomikë
IconLED
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Konvencionale me ventilator
Rerzistencë infra
rezistencë infra dhe ventilator
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Menteshë GentleClose
Ndiçim i brendshëm
1 tavë pjekje e thellë e emaluar
1 tavë pjekje e cekët e emaluar
Ndarje teli
1 zgarë teli me udhëzues
Siguresë termoelektrike
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
SilverMatte
Konsumi i energjisë 0.8

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!