Kuka

Furre Gorenje BO717ST

54.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Gorenje by Starck / BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje / Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1,316 cm² / Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë /

Shperndaj:

Gorenje by Starck / BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje / Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1,316 cm² / Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë /

Klasi A
Volumi 71 L
Temp max 275°C
Vetpastrim
Gorenje by Starck
BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
Madhësia e tavës më të madhe për pjekje 1,316 cm²
Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë
PerfectGrill
Klasi i energjisë A
Ngjyra Pasqyre
Ngjyra e dorezës Ngjyra e çelikut
Materiali i panelit të kontrollit Xham
Volumi i furrës 71 L
Komandim mekanik i furrës
Forma e butonave Celësa që futen brenda
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Rerzistencë infra
Shkrirja
rezistencë infra dhe ventilator
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Menteshë GentleClose
Ndiçim i brendshëm
Pjekje në disa nivele njëkohësisht
1 tavë pjekje e thellë e emaluar
1 tavë pjekje e cekët e emaluar
Ndarje teli
1 zgarë teli me udhëzues
Sigur

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!