Kuka

Frigorifer Gorenje RK6191AW

49.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Ngjyra: E bardhe / Klasi i energjisë: A+ / Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 185 × 64 cm / Konsumi i energjisë vjetore : 295 KWh / Niveli i zhurmave (max.): 40 dB / Volumi gjithsej : 326 L/

Shperndaj:

Ngjyra: E bardhe / Klasi i energjisë: A+ / Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 185 × 64 cm / Konsumi i energjisë vjetore : 295 KWh / Niveli i zhurmave (max.): 40 dB / Volumi gjithsej : 326 L/

Klasi A+
60 × 185 × 64 cm
Konsumi 295 KWh
Zhurma 42 dB
Fresk 229 L
Ngrirja 97 L
Ngjyra E bardhe
Klasi i energjisë A+
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 60 × 185 × 64 cm
Konsumi vjetor i energjise 295 KWh
Kapaciteti i pjesës së freskisë 229 L
Kapaciteti i ngrirësit 97 L
Ndriçim LED nga lart
CrispZone me kontroll të lagështisë
Sirtar XXL SpaceBox
FrostLess Më pak formim akulli në ngrirje
Materiali i derës Derë metalike
Hapja e derës Hapja e derës nga të dyja anët
Klasa e klimës N, ST, T
1 kompresor
Kapacititeti i ngrirjes 4.5 kg per 24h
Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik 30 h
Komandim mekanik
Mbajtëse vezësh dhe akulli 1 x 7
4 ndarëse xhami
Mbajtës shishe
2 rafte xhami
Përmasat e paketimit të produktit (Gj x L x Th) 64 × 191 × 75 cm
Pesha neto 72.5 Kg
Pesha bruto e pajisjes 75.5 Kg
Fuqia 120 W
Siguresë 10 A

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!