Kuka

Frigorifer Gorenje RK6191AX

51.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

INOX / Klasi i energjisë: A +/ Konsumi vjetor i energjisë : 296 KW / Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 185 × 64 cm / Kpaciteti i pjesës së freskisë: 229 L / Kapaciteti i ngrirësit: 97 L /

Shperndaj:

INOX / Klasi i energjisë: A +/ Konsumi vjetor i energjisë : 296 KW / Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 185 × 64 cm / Kpaciteti i pjesës së freskisë: 229 L / Kapaciteti i ngrirësit: 97 L /

INOX
Klasi A +
Konsumi 296 KWh
60 × 185 × 64 cm
Zhurma 40 dB
Volumi 229 L + 97 L
Klasi i energjisë A +
Konsumi vjetor i energjisë 296 KW
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 60 × 185 × 64 cm
Kpaciteti i pjesës së freskisë 229 L
Kapaciteti i ngrirësit 97 L
Ndriçim LED nga lart
CrispZone me kontroll të lagështisë
XXL SpaceBox Sirtar
FrostLess Më pak formim akulli në ngrirje
Materiali i derës Derë metalike
Hapja e derës Hapja e derës nga të dyja anët
Klasa e klimës N, ST, T
1 kompresor
Volumi gjithsej 326 L
Kapacititeti i ngrirjes 4.5 kg per 24h
Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik 30 h
Komandim mekanik
Mbajtëse vezësh dhe akulli 1 x 7
4 ndarëse xhami
Mbajtës shishe
2 rafte xhami
Niveli i zhurmave (max.) 40 dB
Përmasat e paketimit të produktit (Gj x L x Th) 64 × 191 × 75 cm
Pesha neto 72.5 Kg
Pesha bruto e pajisjes 75.5 Kg
Fuqia 120 W
Siguresë 10 A

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!