Kuka

Aspirator Cata Sygma

34.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator mural / Inox / Përthithja maksimale: 600 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani / Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 59.8 × 4.2 × 45.6 cm /

Shperndaj:

Aspirator mural / Inox / Përthithja maksimale: 600 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani / Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 59.8 × 4.2 × 45.6 cm /

Aspirator mural
Inox
Përthithja maksimale 600 m³
h
Filtër yndyre Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani
Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë B
Riqarkullimi maksimal i ajrit 488 m³
h
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 235 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 345 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 650 m³
h
Njësia komandimit Me prekje
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Tipi i llampës LED
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 6 W
Kodi i filtrit të karbonit 698059
Numri i motorave 1
Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit 150 mm
Niveli maksimal i zhurmës 70 dB(A)re 1 pW
Lartësia 42 mm
Lartësia min e gypit (oxhakut) 740 mm
Lartësia max e gypit (oxhakut) 980 mm
Përdorimi vjetor i energjisë 69.7 KWh
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 59.8 × 4.2 × 45.6 cm
Përmasat e paketimit të produktit (Gj x L x Th) 70.8 × 59 × 49.1 cm
Pesha neto 14.3 Kg

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!