Kuka

Aspirator Gorenje WHT623E5X

29.990 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator mural / Ngjyra e gypit (oxhakut): Çelik inox / Përthithja maksimale: 550 m³/h Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani /

Shperndaj:

Aspirator mural / Ngjyra e gypit (oxhakut): Çelik inox / Përthithja maksimale: 550 m³/h Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani /

Aspirator mural
68 dB
550 m³
B
Aspirator mural
Ngjyra e gypit (oxhakut) Çelik inox
Përthithja maksimale 550 m³
h Filtër yndyre Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani
Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë B
Materiali i gypit (oxhakut) Çelik inox
Riqarkullimi maksimal i ajrit 413 m³
h
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 245 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 355 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 550 m³
h
Komandim mekanik
Njësia komandimit Butona të thjeshtë për komandim të lehtë
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Inox TouchFree
Tipi i llampës LED
Çelës për ndezjen
fikjen e dritës
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 6 W
Kodi i filtrit të karbonit 698059
Numri i motorave 1
Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit 150 mm
Niveli maksimal i zhurmës 68 dB(A)re 1 pW
Lartësia 42 mm
Lartësia min e gypit (oxhakut) 740 mm
Lartësia max e gypit (oxhakut) 980

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!