Kuka

Furrre Gorenje BO6717E03XK

34.990 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Klasi A / Volumi 71 L/ Temp max 275°C / Vetpastrim /

Shperndaj:

Klasi A / Volumi 71 L/ Temp max 275°C / Vetpastrim /

Klasi A
Volumi 71 L
Temp max 300°C
Vetpastrim
Essential Line
BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
Madhësia e tavës më të madhe për pjekje 1,316 cm²
HomeMADE bazuar në furrat tradicionale të bukës me dru
Klasi i energjisë A
Ngjyra Ngjyra e çelikut
Ngjyra e dorezës Ngjyra e çelikut
Materiali i panelit të kontrollit Çelik inox dhe xham
Volumi i furrës 61 L
PerfectGrill
Komandim mekanik i furrës
Forma e butonave Butona ergonomikë
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Konvencionale me ventilator
Rerzistencë infra
rezistencë infra dhe ventilator
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Funksion pastrimi me ujë(AcquaClean)
Menteshë klasike e derës
Ndiçim i brendshëm
1 tavë pjekje e thellë e emaluar
Ndarje teli
Me tërheqje
Siguresë termoelektrike
Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
SilverMatte
Inoks kundër she

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!