Kuka

Aspirator Gorenje WHT923E5X

29.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator mural / Inox TouchFree / Përthithja maksimale: 576 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani /

Shperndaj:

Aspirator mural / Inox TouchFree / Përthithja maksimale: 576 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani /

Aspirator mural
Inox TouchFree
Përthithja maksimale 576 m³
h
Filtër yndyre Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani
Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë C
Materiali i gypit (oxhakut) Çelik inox
Ngjyra e gypit (oxhakut) Çelik inox
Riqarkullimi maksimal i ajrit 274 m³
h
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 244 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 368 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 576 m³
h
Komandim mekanik
Njësia komandimit Butona të thjeshtë për komandim të lehtë
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Tipi i llampës LED
Çelës për ndezjen
fikjen e dritës
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 10 W
Kodi i filtrit të karbonit 197465
Tipi i motorrit Motor me ndryshues fuqie
Numri i motorave 1
Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit 150 mm
Niveli maksimal i zhurmës 66 dB(A)re 1 pW
Lartësia 42 mm
Lartësia min e gypit (oxhakut) 577 mm
Lartësia max e gypit (oxhakut) 1,117 mm
Përdorimi vjeto

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!