Kuka

Aspirator Gorenje BHP923E13X

27.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator inkaso / Inox TouchFree / Përthithja maksimale: 647 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani /

Shperndaj:

Aspirator inkaso / Inox TouchFree / Përthithja maksimale: 647 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani /

Aspirator inkaso
Inox TouchFree
Përthithja maksimale 647 m³
h
Filtër yndyre Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani
Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë B
Ngjyra e gypit (oxhakut) Çelik inox
Riqarkullimi maksimal i ajrit 499 m³
h
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 250 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 433 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 647 m³
h
Komandim mekanik
Njësia komandimit Butona të thjeshtë për komandim të lehtë
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Tipi i llampës LED
Çelës për ndezjen
fikjen e dritës
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 6 W
Kodi i filtrit të karbonit 688572
Numri i motorave 1
Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit 150 mm
Niveli maksimal i zhurmës 68 dB(A)re 1 pW
Lartësia 310 mm
Përdorimi vjetor i energjisë 66.4 KWh
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 90 × 31 × 30.5 cm
Përmasat e paketimit të produktit (Gj x L x Th) 100 × 37 × 37 cm
Pesha neto 14.2 Kg

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!