Kuka

Aspirator Gorenje WHT68INB

31.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator mural / Aspirim perimetrik (P.A.S. System) / Përthithja maksimale: 591 m³/h / Filtër yndyre që lahet /

Shperndaj:

Aspirator mural / Aspirim perimetrik (P.A.S. System) / Përthithja maksimale: 591 m³/h / Filtër yndyre që lahet /

Aspirator mural
Aspirim perimetrik (P.A.S. System)
Përthithja maksimale 591 m³
h
Filtër yndyre që lahet
Riqarkullimi maksimal i ajrit 502 m³
h
Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë B
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 238 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 329 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 591 m³
h
Komandim mekanik
Njësia komandimit Butona të thjeshtë për komandim të lehtë
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Tipi i llampës LED
Çelës për ndezjen
fikjen e dritës
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 12 W
Filtër yndyre Filtër yndyre alumini
Kodi i filtrit të karbonit 180178
Numri i motorave 1
Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit 150 mm
Niveli maksimal i zhurmës 64 dB(A)re 1 pW
Lartësia 95 mm
Lartësia min e gypit (oxhakut) 585 mm
Lartësia max e gypit (oxhakut) 845 mm
Përdorimi vjetor i energjisë 57.2 KWh
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 60 × 9.5 × 45 cm
Përmasat e paketimit të produktit

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!