Kuka

Aspirator Gorenje WHI643ORAB

59.990 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator mural / Kontrolli automatik i fuqisë së aspiratorit / Përthithja maksimale: 570 m³/h / PowerBoost 2: 740 m³/h /

Shperndaj:

Aspirator mural / Kontrolli automatik i fuqisë së aspiratorit / Përthithja maksimale: 570 m³/h / PowerBoost 2: 740 m³/h /

Aspirator mural
65 dB
740 m³
B
Kontrolli automatik i fuqisë së aspiratorit
Përthithja maksimale 570 m³
h
PowerBoost 2 740 m³
h
Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë B
Kontrolli automatik i fuqisë së aspiratorit
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 342 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 570 m³
h
Njësia komandimit Me prekje
Kohëmatës
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Rifreskim me ventilim konstant
Tipi i llampës LED
Rregullimi i intensitetit të dritës
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 8 W
Aspirim perimetrik (P.A.S. System)
Filtër yndyre Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani
Sinjalizues i yndyrës në filtër
Kodi i filtrit të karbonit 180177
Tipi i motorrit Motor me ndryshues fuqie
Numri i motorave 1
Numri i niveleve të fuqisë 2
Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit 150 mm
Niveli maksimal i zhurmës 65 dB(A)re 1 pW
Lartësia 425 mm
Lartësia min

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!