Kuka

Aspirator Gorenje WHC943A1XGB

34.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator mural / Ngjyra e gypit (oxhakut): Inox dhe xham i zi / Përthithja maksimale: 451 m³/h / PowerBoost 1: 737 m3/h /

Shperndaj:

Aspirator mural / Ngjyra e gypit (oxhakut): Inox dhe xham i zi / Përthithja maksimale: 451 m³/h / PowerBoost 1: 737 m3/h /

Aspirator mural
Ngjyra e gypit (oxhakut) Inox dhe xham i zi
Përthithja maksimale 451 m³
h
PowerBoost 1 737 m3
h
Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë B
Materiali i gypit (oxhakut) Xham dhe inox
Riqarkullimi maksimal i ajrit 310 m³
h
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 270 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 360 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 451 m³
h
Kontrolli automatik i fuqisë së aspiratorit
Njësia komandimit Me prekje
Kohëmatës
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Inox TouchFree
Rifreskim me ventilim konstant
Tipi i llampës LED
Çelës për ndezjen
fikjen e dritës
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 6 W
Filtër yndyre Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani
Sinjalizues i yndyrës në filtër
Kodi i filtrit të karbonit 315275
Tipi i motorrit Motor me ndryshues fuqie
Numri i motorave 1
Numri i niveleve të fuqisë 1
Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit 150 mm
Niveli maksimal i z

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!