Kuka

Furre GorenjeBO7530CLI

49.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Klasike / Materiali i panelit të kontrollit: Metai i llakuar / Volumi i furrës: 71 L / BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje /

Shperndaj:

Klasike / Materiali i panelit të kontrollit: Metai i llakuar / Volumi i furrës: 71 L / BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje /

Klasi A
Volumi 71 L
Temp max 275°C
Vetpastrim
Klasike
Materiali i panelit të kontrollit Metai i llakuar
Volumi i furrës 71 L
BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
Klasi i energjisë A
Ngjyra Ngjurë fildishi
Ngjyra e dorezës Ngjyrë e artë
Madhësia e tavës më të madhe për pjekje 1,316 cm²
PerfectGrill
Komandim mekanik i furrës
Forma e butonave Butona ergonomikë
Programator elektronik me dispaly analog
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Konvencionale me ventilator
Rerzistencë infra
rezistencë infra dhe ventilator
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Menteshë klasike e derës
Ndiçim i brendshëm
1 tavë pjekje e thellë e emaluar
1 tavë pjekje e cekët e emaluar
Ndarje teli
1 zgarë teli me udhëzues
Siguresë termoelektrike
Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë
Funksion pastrimi me ujë (Acq

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!