Kuka

Furre Gorenje BO758ORAW

74.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Gorenje by Ora-Ito 2 / Komandim elektronik / DirectTouch / Derë termike e ftohtë CoolDoor /

Shperndaj:

Gorenje by Ora-Ito 2 / Komandim elektronik / DirectTouch / Derë termike e ftohtë CoolDoor /

Klasi A +
Volumi 71 L
Temp max 275°C
Vetpastrim
Gorenje by Ora-Ito 2
Komandim elektronik
DirectTouch
Derë termike e ftohtë CoolDoor
Klasi i energjisë A+
Ngjyra E Bardhe
Materiali i panelit të kontrollit Xham
Volumi i furrës 71 L
BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
Madhësia e tavës më të madhe për pjekje 1,316 cm²
PerfectGrill
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Rezistenca poshtë
Nxehje lart
Rerzistencë infra
Shkrirja
rezistencë infra dhe ventilator
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
Funksion për pjekje automatike (AutoRoast)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Funksion Eko
Menteshë GentleClose
Ndiçim i brendshëm
Pjekje në disa nivele njëkohësisht
1 tavë pjekje e thellë e emaluar
Ndarje teli
Sondë për temperaturën e mishit
Pjesërisht nxjerrje m

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!