Kuka

Furre Gorenje BO6727E03BG

44.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Essential Line / BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje / Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë / Forma e butonave: Celësa që futen brenda /

Shperndaj:

Essential Line / BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje / Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë / Forma e butonave: Celësa që futen brenda /

Klasi A
Volumi 71 L
Temp max 275°C
Vetpastrim
Essential Line
BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë
Forma e butonave Celësa që futen brenda
PerfectGrill
Klasi i energjisë A
Ngjyra E zezë
Materiali i panelit të kontrollit Xham
Volumi i furrës 71 L
Komandim mekanik i furrës
Sahat mekanik minutash me stakim
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Konvencionale me ventilator
Rerzistencë infra
rezistencë infra dhe ventilator
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Menteshë klasike e derës
Ndiçim i brendshëm
1 tavë pjekje e thellë e emaluar
1 tavë pjekje e cekët e emaluar
Ndarje teli
1 zgarë teli me udhëzues
Siguresë termoelektrike
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
SilverMatte
Inoks kundër shenjave të gishtave
Konsumi

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!