Kuka

Furre Gorenje BO6717E03BG

30990 Lek37990 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Essential Line / BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje / Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë / Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm) /

Shperndaj:

Essential Line / BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje / Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë / Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm) /

Klasi A
Volumi 71 L
Temp max 275°C
Vetpastrim
Essential Line
BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Forma e butonave Celësa që futen brenda
Klasi i energjisë A
Ngjyra E zezë
Volumi i furrës 71 L
PerfectGrill
Komandim mekanik i furrës
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Konvencionale me ventilator
Rerzistencë infra
rezistencë infra dhe ventilator
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Menteshë klasike e derës
Ndiçim i brendshëm
1 tavë pjekje e thellë e emaluar
1 tavë pjekje e cekët e emaluar
Ndarje teli
Siguresë termoelektrike
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
SilverMatte
Konsumi i energjisë 0.81 KWh (Me ventilim)0.94 KWh
Fuqia e grillës 2,700 W
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 59.7 × 59.5 × 54.7 cm
Përmas

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!