Kuka

Furre Gorenje BOS6727SYW

49.990 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Klasi i energjisë: A+/ Ngjyra: E Bardhe / PerfectGrill / BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje /

Shperndaj:

Klasi i energjisë: A+/ Ngjyra: E Bardhe / PerfectGrill / BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje /

Klasi A +
Volumi 71 L
Temp max 275°C
Vetpastrim
Klasi i energjisë A+
Ngjyra E Bardhe
PerfectGrill
BigSpace - 71 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
Materiali i panelit të kontrollit Xham
Madhësia e tavës më të madhe për pjekje 1,316 cm²
Ngjyra e dorezës E zezë
Komandim mekanik i furrës
Forma e butonave Celësa që futen brenda
Sahat mekanik minutash me stakim
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Rerzistencë infra
Shkrirja
rezistencë infra dhe ventilator
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Menteshë GentleClose
Ndiçim i brendshëm
Pjekje në disa nivele njëkohësisht
1 tavë pjekje e thellë e emaluar
1 tavë pjekje e cekët e emaluar
Ndarje teli
1 zgarë teli me udhëzues
Siguresë termoelektrike
Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë
Funksion pastrimi

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!