Kuka

TV Samsung QE55Q70BATXXH

129.990 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

QLED / Quantum Processor 4K / Motion Xcelerator Turbo+ / FreeSync Premium Pro /

Shperndaj:

QLED / Quantum Processor 4K / Motion Xcelerator Turbo+ / FreeSync Premium Pro /

QLED
Quantum Processor 4K
Motion Xcelerator Turbo+
FreeSync Premium Pro
4 veçoritë kryesore
Neo Quantum Processor 4K
Përmirësim i jashtëzakonshëm për imazhe të gjalla
Motion Xcelerator Turbo+
Përmirësime të jashtëzakonshme të lëvizjes në 4K 120 Hz
FreeSync Premium Pro
HDR riprodhohet me vonesë të ulët pa thyer dhe plasaritur imazhin
Smart Hub

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!