Kuka

Furre Gorenje BSA6747A08X

64.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Klasi A+/ Volumi 77L / Avull / Temp max 300°C /

Shperndaj:

Klasi A+/ Volumi 77L / Avull / Temp max 300°C /

Klasi A+
Volumi 77L
Avull
Temp max 300°C
Advanced Line
Klasi i energjisë A?
Ngjyra Ngjyra e çelikut
Ngjyra e dorezës Ngjyra e çelikut
Materiali i panelit të kontrollit Çelik inox
Eco enamel (furrë dhe tavë pjekje)
Inoks kundër shenjave të gishtave
Furrë me shumë funksione BigSpace - 77 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
Volumi i furrës 77 L
Maximumi i temperaturës së furrës 300 °C
Madhësia e tavës më të madhe për pjekje 1.360 cm²
Xhami i sheshtë i lëvizshëm i derës së brendshme
Forma HomeMAde Plus Forma HomeMade Plus
PerfectGrill (Pjekje perfekte në zgarë)
Forma e butonave Butona ergonomikë
Tipi i nxehjes
Nxehje lart e poshtë Konvencionale me ventilator Rerzistencë infra Shkrirja rezistencë infra dhe ventilator Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi Shkrirje (Defrost) Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat) Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm) GentleBake (Pjekje e butë) FrozenBake (Pjekja e produkte

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!