Kuka

Lavastovilje Gorenje GS671C60X

74.900 Lek84.900 LEK Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Makina larëse e enëve - e veçuar Klasi i energjisë: A+++ 16 vende Numri i koshave: 3 Hapja e derës mbas tharjes totale Motor: Motor Inverter Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 84,8 × 59,6 cm

Shperndaj:

Makina larëse e enëve - e veçuar Klasi i energjisë: A+++ 16 vende Numri i koshave: 3 Hapja e derës mbas tharjes totale Motor: Motor Inverter Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 84,8 × 59,6 cm

Klasi i energjisë A+++
16 vende
Motor Motor Inverter
Funksioni 3 në 1
Max i temperaturës së ujit në hyrje 70 °C
Treguesi i programit të zgjedhur
Kontrolli Buton
Temperatura(t) e larjes 70, 65, 55, 45, 35 °C
Programi referent 1
Program memorizues
Program i shpejtë dhe intensiv QuickIntensive
Program automatik
Funksioni i larjes së shpejtë SpeedWash
Hapja e derës mbas tharjes totale
Funksioni 3 në 1
Treguesi i programit të zgjedhur
START i shtyrë deri në 24h
Numri i koshave 3
Kosh në pjesën e sipërme MultiClack
Numri i niveleve të spërkatjes me ujë 5
Numri i krahëve spërkatës 3
Filtër vetpastrues
Shërbim diagnostikimi
Veshja e brendëshme me inoks
Konsumi i ujit 9,6 L
Konsumi i energjisë - programi normal 0,76 KWh
Kosum i përllogaritur vjetor i ujit 2.688 L
Niveli i zhurmave (max.) 42 dB(A)re 1 pW
Regullimi i lartësisë 50 mm
Volt (V) 220-240 V
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 60 × 84,8 × 59,6 cm
Përmasat e paketimit të produktit (Gj

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!