Kuka

Furre Tecnotek BO-002

27.990 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Essential Line / BigSpace - 65 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje / Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë Volumi i furrës: 65 L / PerfectGrill / Komandim mekanik i furrës /

Shperndaj:

Essential Line / BigSpace - 65 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje / Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë Volumi i furrës: 65 L / PerfectGrill / Komandim mekanik i furrës /

Klasi A
Volumi 71 L
Temp max 275°C
0.77 kWh
Essential Line
BigSpace - 65 L SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë
Konsumi i energjisë 0.81 KWh (Me ventilim), 0.94 KWh
Klasi i energjisë A
Ngjyra Ngjyra e çelikut
Ngjyra e dorezës Ngjyra e çelikut
Materiali i panelit të kontrollit Çelik inox
Volumi i furrës 65 L
PerfectGrill
Komandim mekanik i furrës
Forma e butonave Butona ergonomikë
Sahat mekanik minutash me stakim
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Konvencionale me ventilator
Rerzistencë infra
rezistencë infra dhe ventilator
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Menteshë klasike e derës
Ndiçim i brendshëm
1 tavë pjekje e thellë e emaluar
1 tavë pjekje e cekët e emaluar
Ndarje teli
1 zgarë teli me udhëzues
Siguresë termoelektr

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!