Kuka

Furre Candy FHL 623 X

37.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Klasi A / Volumi 67 L/ Temp max 250°C / Vetpastrim / PerfectGrill / Materiali i panelit të kontrollit: Inox/

Shperndaj:

Klasi A / Volumi 67 L/ Temp max 250°C / Vetpastrim / PerfectGrill / Materiali i panelit të kontrollit: Inox/

Klasi A
Volumi 67 L
Temp max 250°C
Vetpastrim
PerfectGrill
Materiali i panelit të kontrollit Inox
Madhësia e tavës më të madhe për pjekje 1,316 cm²
Ngjyra e dorezës Inox
Komandim mekanik i furrës
Forma e butonave Celësa te jashtem
Kohmates me cels
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Rerzistencë infra
Shkrirja
rezistencë infra dhe ventilator
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Menteshë GentleClose
Ndiçim i brendshëm
Pjekje në disa nivele njëkohësisht
1 tavë pjekje e thellë e emaluar
1 tavë pjekje e cekët e emaluar
Ndarje teli
1 zgarë teli me udhëzues
Siguresë termoelektrike
Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
SilverMatte
Inoks kundër shenjave të gishtave
K

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!