Kuka

Frigorifer Tecnotek TKT-310NFDSL

49.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

NoFrost Plus / Klasi A + / Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 185 × 64 cm / Kapaciteti i pjesës së freskisë: 222 L / Kapaciteti i ngrirësit : 95 L / Volumi gjithsej : 317 L /

Shperndaj:

NoFrost Plus / Klasi A + / Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 185 × 64 cm / Kapaciteti i pjesës së freskisë: 222 L / Kapaciteti i ngrirësit : 95 L / Volumi gjithsej : 317 L /

NoFrost Plus
Klasi A +
Konsumi 307 KWh
60 × 185 × 64 cm
Zhurma 42 dB
Volumi 222 L + 95 L
Ngjyra INOX
Klasi i energjisë A +
Konsumi vjetor i energjise 307 KWh
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 60 × 185 × 64 cm
Kapaciteti i pjesës së freskisë 222 L
Kapaciteti i ngrirësit 95 L
Volumi gjithsej 317 L
CrispZone me kontroll të lagështisë
EcoMode Program kursimi të energjisë
Ndriçim LED nga lart
Mbajtëse vezësh dhe akulli 1 x 7
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 60 × 185 × 64 cm
Hapja e derës Hapja e derës nga të dyja anët
Klasa e klimës N, ST, T
1 kompresor
Kapacititeti i ngrirjes 5 kg per 24h
Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik 21 h
Ngrirje e shpejtë
4 ndarëse xhami
Mbajtës shishe
XXL SpaceBox Sirtar
2 rafte xhami
Niveli i zhurmave (max.) 42 dB(A)re 1 pW
Përmasat e paketimit të produktit (Gj x L x Th) 64 × 191 × 75 cm
Pesha neto 67.5 Kg
Pesha bruto e pajisjes 70.5 Kg
Fuqia 120 W
Siguresë 10 A

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!