Kuka

Frigorifer Hitachi R-V540PRU7 (BBK)

134.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Klasa E Energjise: A++ / Sistem I Ftohjes Dual Fan(Ftohje E Pavarur E Dy Kompartimenteve) / Teknologjia Nano Titanium(Per Heqjen E Bakterieve Dhe Aromave / Teknologjia Eco Thermo Sensor(Ftohje Optimale Dhe Kursim Energjie) / Kontroll I Vecante Per Ruajtjen E Lageshtires Se Perimeve Dhe Mishit /

Shperndaj:

Klasa E Energjise: A++ / Sistem I Ftohjes Dual Fan(Ftohje E Pavarur E Dy Kompartimenteve) / Teknologjia Nano Titanium(Per Heqjen E Bakterieve Dhe Aromave / Teknologjia Eco Thermo Sensor(Ftohje Optimale Dhe Kursim Energjie) / Kontroll I Vecante Per Ruajtjen E Lageshtires Se Perimeve Dhe Mishit /

No Frost
Klasi A++
Konsumi 269 KWh
71 x 179 x 73
Inverter
Volumi 333 L + 117 L
Klasa E Energjise A++
Sistem I Ftohjes Dual Fan(Ftohje E Pavarur E Dy Kompartimenteve)
Teknologjia Nano Titanium(Per Heqjen E Bakterieve Dhe Aromave
Teknologjia Eco Thermo Sensor(Ftohje Optimale Dhe Kursim Energjie)
Kontroll I Vecante Per Ruajtjen E Lageshtires Se Perimeve Dhe Mishit
Kapaciteti Total 450 L
No Frost
Kontrolli Elektronik Me Prekje
Nr. I Kompresoreve 1
Permasat (L x Gj x Th) 184 X 71 X 73
Aksesore
Rafte Xhami
Zone E Fresket
Alarm
Kompresor Inverter
Niveli I Zhurmes 41 Db

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!