Kuka

Xhezve Gorenje TCM330B

2.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Sasia e volumi të uji: 0.3 L / Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike / Këmbëza të gomuara / Baza /

Shperndaj:

Sasia e volumi të uji: 0.3 L / Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike / Këmbëza të gomuara / Baza /

Sasia e volumi të uji 0.3 L
Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike
Këmbëza të gomuara
Baza
Karkasa Plastik e metalik
Ngjyra E zeze
Gjatesia e kabllit 0.7 m
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 26 × 18 × 14.5 cm
Përmasat e paketimit të produktit (Gj x L x Th) 17 × 21 × 17 cm
Pesha neto 0.7 Kg
Pesha bruto e pajisjes 0.8 Kg
Fuqia 800 W

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!