Kuka

Ngrohës uji Gorenje K17WII

3.500 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Sasia e volumi të uji: 1.7 L / Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike / Auto off - Fikje automatike / Hapje me buton /

Shperndaj:

Sasia e volumi të uji: 1.7 L / Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike / Auto off - Fikje automatike / Hapje me buton /

Sasia e volumi të uji 1.7 L
Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike
Auto off - Fikje automatike
Hapje me buton
Filtër që mund të ndërrohet
Tregues i nivelit të ujit
Vend për bobinën për kursim hapësire
Baza
Mbrojtje ndaj mbinxehjes
Karkasa Plastik e metalik
Ngjyra E bardhe
Gjatesia e kabllit 0.8 m
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 21 × 21 × 16 cm
Përmasat e paketimit të produktit (Gj x L x Th) 20.5×22.7×16.5 cm
Pesha neto 0.7 Kg
Pesha bruto e pajisjes 1 Kg
Fuqia 2,200 W

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!