Kuka

Ngrohës uji Gorenje K17INF

6.500 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Sasia e volumi të uji: 1.7 L / Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike / Auto off - Fikje automatike / Hapje me buton /

Shperndaj:

Sasia e volumi të uji: 1.7 L / Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike / Auto off - Fikje automatike / Hapje me buton /

Sasia e volumi të uji 1.7 L
Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike
Auto off - Fikje automatike
Hapje me buton
Tregues i nivelit të ujit
Vend për bobinën për kursim hapësire
Baza
Mbrojtje ndaj mbinxehjes
Karkasa Plastik e metalik
Gjatesia e kabllit 0.7 m
Përmasat e paketimit të produktit (Gj x L x Th) 24 × 25 × 16.5 cm
Pesha neto 1.1 Kg
Pesha bruto e pajisjes 1.4 Kg
Fuqia 2,200 W

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!