Kuka

Ngrohës uji Gorenje K17G

4900 Lek5.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Sasia e volumi të uji: 1.7 L / Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike / Auto off - Fikje automatike / Tregues blu i operimit /

Shperndaj:

Sasia e volumi të uji: 1.7 L / Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike / Auto off - Fikje automatike / Tregues blu i operimit /

Sasia e volumi të uji 1.7 L
Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike
Auto off - Fikje automatike
Tregues blu i operimit
Hapje me buton
Filtër që mund të ndërrohet
Tregues i nivelit të ujit
Vend për bobinën për kursim hapësire
Baza
Mbrojtje ndaj mbinxehjes
Karkasa Xham
Ngjyra Inox
Gjatesia e kabllit 0.7 m
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 21.8 × 23.8 × 16.4 cm
Përmasat e paketimit të produktit (Gj x L x Th) 22.4×18.4× 24.2 cm
Pesha neto 1.1 Kg
Pesha bruto e pajisjes 1.4 Kg
Fuqia 2,200 W

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!