Kuka

Ngrohës uji Gorenje K17FE

3.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Sasia e volumi të uji: 1.7 L / Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike / Auto off - Fikje automatike / Hapje me buton /

Shperndaj:

Sasia e volumi të uji: 1.7 L / Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike / Auto off - Fikje automatike / Hapje me buton /

Sasia e volumi të uji 1.7 L
Bazamenti i vendosjes dhe 360? kontakt me rrymën elektrike
Auto off - Fikje automatike
Hapje me buton
Filtër që mund të ndërrohet
Tregues i nivelit të ujit
Vend për bobinën për kursim hapësire
Baza
Mbrojtje ndaj mbinxehjes
Karkasa Plastik e metalik
Ngjyra Metal
Gjatesia e kabllit 0.7 m
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 21.8 × 24.6 × 15.7 cm
Përmasat e paketimit të produktit (Gj x L x Th) 20.9×23.5 × 17.9 cm
Pesha neto 1.2 Kg
Pesha bruto e pajisjes 1.3 Kg
Fuqia 2,200 W

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!