Kuka

Lavastovilje Gorenje GV60ORAB

94.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Klasi i energjisë: A+++ / Program i shpejtë dhe intensiv QuickIntensive / Funksioni i larjes së shpejtë SpeedWash / 16 vende /

Shperndaj:

Klasi i energjisë: A+++ / Program i shpejtë dhe intensiv QuickIntensive / Funksioni i larjes së shpejtë SpeedWash / 16 vende /

Klasi i energjisë A+++
Program i shpejtë dhe intensiv QuickIntensive
Funksioni i larjes së shpejtë SpeedWash
16 vende
Max i temperaturës së ujit në hyrje 70 °C
Motor Motor josinkronik me një fazë
Treguesi i programit të zgjedhur
Kontrolli Kontroll me prekje
Temperatura(t) e larjes 70, 65, 55, 45, 35 °C
5 programe Program automatik; Larje intensive; Programi ekonomik ECO; Shplarje; Program i shpejtë 20 min
Programi referent 3
Program memorizues
Program automatik
Hapja e derës mbas tharjes totale
Funksioni 3 në 1
Treguesi i programit të zgjedhur
Tregues vizual për perfundimin e larjes
Sinjal zanor për fundin e proçesit të larjes
START i shtyrë deri në 24h
Numri i koshave 3
Kosh në pjesën e sipërme MultiClack
Mbajtësit e përthyeshëm të pjatave në koshin e poshtëm
Numri i niveleve të spërkatjes me ujë 5
Numri i krahëve spërkatës 3
Filtër vetpastrues
Koshi i sipërm Bazë e gjerë me rrjetë; Dorezë me logo plastike; Vendi i përthyeshëm i majtë për verën;

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!