Kuka

Aspirator Gorenje WHT9SYB

44.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator mural / Inox TouchFree / Përthithja maksimale: 650 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani /

Shperndaj:

Aspirator mural / Inox TouchFree / Përthithja maksimale: 650 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani /

Aspirator mural
Inox TouchFree
Përthithja maksimale 650 m³
h
Filtër yndyre Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani
Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë B
Riqarkullimi maksimal i ajrit 488 m³
h
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 235 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 355 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 650 m³
h
Njësia komandimit Me prekje
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Tipi i llampës LED
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 6 W
Kodi i filtrit të karbonit 698059
Numri i motorave 1
Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit 150 mm
Niveli maksimal i zhurmës 70 dB(A)re 1 pW
Lartësia 60 mm
Lartësia min e gypit (oxhakut) 740 mm
Lartësia max e gypit (oxhakut) 980 mm
Përdorimi vjetor i energjisë 68.3 KWh
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 89.8 × 6 × 45.6 cm
Përmasat e paketimit të produktit (GjxLxTh) 100.6 × 54.1 × 49.3 cm
Pesha neto 16.7 Kg
Pesha bruto e pajisjes 22.3 Kg
Fuqia 2

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!