Kuka

Aspirator Gorenje WHI943A3XGB

61.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator mural / Ngjyra e gypit (oxhakut): Inox dhe xham i zi / Përthithja maksimale: 560 m³/h / PowerBoost 2: 800 m³/h

Shperndaj:

Aspirator mural / Ngjyra e gypit (oxhakut): Inox dhe xham i zi / Përthithja maksimale: 560 m³/h / PowerBoost 2: 800 m³/h

Aspirator mural
Ngjyra e gypit (oxhakut) Inox dhe xham i zi
Përthithja maksimale 560 m³
h
PowerBoost 2 800 m³
h Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë A
Materiali i gypit (oxhakut) Xham dhe inox
Riqarkullimi maksimal i ajrit 420 m³
h
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 302 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 385 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 560 m³
h
Kontrolli automatik i fuqisë së aspiratorit
Njësia komandimit Me prekje
Kohëmatës
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Inox TouchFree
Rifreskim me ventilim konstant
Tipi i llampës LED
Rregullimi i intensitetit të dritës
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 6 W
PowerBoost 1 685 m3
h
Aspirim perimetrik (P.A.S. System)
Filtër yndyre Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani
Sinjalizues i yndyrës në filtër
Kodi i filtrit të karbonit 688573
Tipi i motorrit Motor me ndryshues fuqie
Numri i motorave 1
Numri i niveleve të fuqisë 2
Diametri i kllapës s

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!