Kuka

Aspirator Gorenje WHI941ST

78.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator mural / Materiali i gypit (oxhakut): Xham dhe inox / Përthithja maksimale: 508 m³/h / PowerBoost 2: 732 m³/h /

Shperndaj:

Aspirator mural / Materiali i gypit (oxhakut): Xham dhe inox / Përthithja maksimale: 508 m³/h / PowerBoost 2: 732 m³/h /

Aspirator mural
Materiali i gypit (oxhakut) Xham dhe inox
Përthithja maksimale 508 m³
h
PowerBoost 2 732 m³
h
Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë B
Ngjyra e gypit (oxhakut) Çelik inox
Riqarkullimi maksimal i ajrit 485 m³
h
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 250 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 364 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 508 m³
h
Kontrolli automatik i fuqisë së aspiratorit
Njësia komandimit Me prekje
Kohëmatës
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Inox TouchFree
Rifreskim me ventilim konstant
Tipi i llampës Shirit ndriçues LED
Çelës për ndezjen
fikjen e dritës
Numri i ndriçimeve 1
Fuqia e dritës 6 W
PowerBoost 1 663 m3
h
Aspirim perimetrik (P.A.S. System)
Filtër yndyre Filtër yndyre alumini
Sinjalizues i yndyrës në filtër
Kodi i filtrit të karbonit 182183
Filtër yndyre që lahet
Tipi i motorrit Motor me ndryshues fuqie
Numri i motorave 1
Numri i niveleve të fuqisë 2
Diametri i klla

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!