Kuka

Aspirator Gorenje WHI643E6XGW

42.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator mural / Materiali i gypit (oxhakut): Xham dhe inox / Përthithja maksimale: 650 m³/h / Aspirim perimetrik (P.A.S. System) /

Shperndaj:

Aspirator mural / Materiali i gypit (oxhakut): Xham dhe inox / Përthithja maksimale: 650 m³/h / Aspirim perimetrik (P.A.S. System) /

Aspirator mural
Materiali i gypit (oxhakut) Xham i Bardhe
Përthithja maksimale 650 m³h
Klasi A
Aspirim perimetrik (P.A.S. System)
Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë B
Riqarkullimi maksimal i ajrit 488 m³
h
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 230 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 410 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 650 m³
h
Njësia komandimit Me prekje
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Inox TouchFree
Tipi i llampës LED
Çelës për ndezjen
fikjen e dritës
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 6 W
Filtër yndyre Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani
Kodi i filtrit të karbonit 688572
Numri i motorave 1
Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit 150 mm
Niveli maksimal i zhurmës 67 dB(A)re 1 pW
Lartësia 450 mm
Lartësia min e gypit (oxhakut) 660 mm
Lartësia max e gypit (oxhakut) 935 mm
Përdorimi vjetor i energjisë 66 KWh
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 59.5 × 45 × 31 cm
Për

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!