Kuka

Aspirator Gorenje WHC643A1XGB

31.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator mural / Ngjyra e gypit (oxhakut): Inox dhe xham i zi / Përthithja maksimale: 433 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani /

Shperndaj:

Aspirator mural / Ngjyra e gypit (oxhakut): Inox dhe xham i zi / Përthithja maksimale: 433 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani /

Aspirator mural
Ngjyra e gypit (oxhakut) Inox dhe xham i zi
Përthithja maksimale 433 m³
h
Filtër yndyre Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani
Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë B
Materiali i gypit (oxhakut) Xham dhe inox
Riqarkullimi maksimal i ajrit 300 m³
h
Inox TouchFree
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 269 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 343 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 433 m³
h
Kontrolli automatik i fuqisë së aspiratorit
Njësia komandimit Me prekje
Kohëmatës
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Rifreskim me ventilim konstant
Tipi i llampës LED
Çelës për ndezjen
fikjen e dritës
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 6 W
PowerBoost 1 698 m3
h
Sinjalizues i yndyrës në filtër
Kodi i filtrit të karbonit 315275
Tipi i motorrit Motor me ndryshues fuqie
Numri i motorave 1
Numri i niveleve të fuqisë 1
Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit 150 mm
Niveli maksimal i

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!