Kuka

Aspirator Gorenje WHC623E14X

18.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator mural / Përthithja maksimale: 408 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani / Nxjerrës dhe riciklues /

Shperndaj:

Aspirator mural / Përthithja maksimale: 408 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani / Nxjerrës dhe riciklues /

Aspirator mural
Përthithja maksimale 408 m³
h
Filtër yndyre Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani
Nxjerrës dhe riciklues
Përdorimi vjetor i energjisë 61.5 KWh
Klasi i energjisë C
Materiali i gypit (oxhakut) Çelik inox
Ngjyra e gypit (oxhakut) Çelik inox
Riqarkullimi maksimal i ajrit 300 m³
h
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 250 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 348 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 408 m³
h
Komandim mekanik
Njësia komandimit Butona të thjeshtë për komandim të lehtë
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Tipi i llampës LED
Çelës për ndezjen
fikjen e dritës
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 6 W
Kodi i filtrit të karbonit 315275
Numri i motorave 1
Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit 150 mm
Niveli maksimal i zhurmës 65 dB(A)re 1 pW
Lartësia 250 mm
Lartësia min e gypit (oxhakut) 545 mm
Lartësia max e gypit (oxhakut) 875 mm
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 60

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!