Kuka

Aspirator Gorenje DK63CLI

35.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator mural / Ngjyra e gypit (oxhakut): Ngjyrë fildishi / Ngjyrë fildishi / Përthithja maksimale: 770 m³/h / Filtër yndyre: Filtër yndyre alumini /

Shperndaj:

Aspirator mural / Ngjyra e gypit (oxhakut): Ngjyrë fildishi / Ngjyrë fildishi / Përthithja maksimale: 770 m³/h / Filtër yndyre: Filtër yndyre alumini /

Aspirator mural
Ngjyra e gypit (oxhakut) Ngjyrë fildishi
Ngjyrë fildishi
Përthithja maksimale 770 m³
h
Filtër yndyre Filtër yndyre alumini
Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë D
Materiali i gypit (oxhakut) Çelik i llakuar
Çelik i llakuar
Riqarkullimi maksimal i ajrit 378 m³
h
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 470 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 640 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 770 m³
h
Komandim mekanik
Njësia komandimit Butona të thjeshtë për komandim të lehtë
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Tipi i llampës LED
Çelës për ndezjen
fikjen e dritës
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 10 W
Kodi i filtrit të karbonit 443072
Filtër yndyre që lahet
Numri i motorave 1
Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit 150 mm
Niveli maksimal i zhurmës 69 dB(A)re 1 pW
Lartësia 280 mm
Lartësia min e gypit (oxhakut) 530 mm
Lartësia max e gypit (oxhakut) 860 mm
Përdorimi vjetor i energjisë 94 KWh

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!