Kuka

Aspirator Gorenje BHP623E12BG

19.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator inkaso / Xham i Zi / Përthithja maksimale: 435 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani /

Shperndaj:

Aspirator inkaso / Xham i Zi / Përthithja maksimale: 435 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani /

Aspirator inkaso
Xham i Zi
Përthithja maksimale 435 m³
h
Filtër yndyre Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani
Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë C
Riqarkullimi maksimal i ajrit 215 m³
h
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 158 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 257 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 435 m³
h
Komandim mekanik
Njësia komandimit Butona të thjeshtë për komandim të lehtë
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Tipi i llampës LED
Çelës për ndezjen
fikjen e dritës
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 6 W
Kodi i filtrit të karbonit 530120
Numri i motorave 1
Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit 150 mm
Niveli maksimal i zhurmës 71 dB(A)re 1 pW
Lartësia 170 mm
Përdorimi vjetor i energjisë 41.7 KWh
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 60 × 17 × 31.5 cm
Përmasat e paketimit të produktit (Gj x L x Th) 66.5 × 23 × 36.6 cm
Pesha neto 7.4 Kg
Pesha bruto e pajisjes 8.6 Kg
Fuqia 1

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!