Kuka

Aspirator Gorenje TH62E3X

10.990 Lek17.990 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Aspirator inkaso / Inox TouchFree / Përthithja maksimale: 368 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani /

Shperndaj:

Aspirator inkaso / Inox TouchFree / Përthithja maksimale: 368 m³/h / Filtër yndyre: Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani /

Aspirator inkaso
Inox TouchFree
Përthithja maksimale 368 m³
h
Filtër yndyre Alumin lehtësisht i pastrueshëm me shkumë poliretani
Nxjerrës dhe riciklues
Klasi i energjisë C
Ngjyra e gypit (oxhakut) Çelik inox
Riqarkullimi maksimal i ajrit 180 m³
h
Diametri i tubit të ventilimit 15 cm
Nxjerja e avujve pozicioni 1 267 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 2 338 m³
h
Nxjerja e avujve pozicioni 3 368 m³
h
Komandim mekanik
Njësia komandimit Butona të thjeshtë për komandim të lehtë
Numri i shkallëve të ventilimit 3
Tipi i llampës LED
Çelës për ndezjen
fikjen e dritës
Numri i ndriçimeve 2
Fuqia e dritës 6 W
Kodi i filtrit të karbonit 716845
Numri i motorave 1
Diametri i kllapës së mos kthimit mprapsht të ajrit 150 mm
Niveli maksimal i zhurmës 71 dB(A)re 1 pW
Lartësia 170 mm
Përdorimi vjetor i energjisë 55 KWh
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 60 × 17 × 30.5 cm
Përmasat e paketimit të produktit (GjxLxTh) 66.5 × 36.6 × 23.5 c

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!