Kuka

Sobe Gorenje KC6355XT

74.990 Lek84.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Klasi i energjisë: A / Pianurë xhamqeramikë e kombinuar me gaz / SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje / Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1,316 cm² /

Shperndaj:

Klasi i energjisë: A / Pianurë xhamqeramikë e kombinuar me gaz / SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje / Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1,316 cm² /

Volumi 71 L
Qeramike 2+2
Klasi A
Ventilim
Klasi i energjisë A
Pianurë xhamqeramikë e kombinuar me gaz
SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
Madhësia e tavës më të madhe për pjekje 1,316 cm²
Inoks kundër shenjave të gishtave
Dera e furrës dopio xham që reflekton nxehtësinë
Materiali i panelit të kontrollit Çelik inox
Ngjyra Ngjyra e çelikut
Ngjyra e dorezës Ngjyra e çelikut
Materiali i derës Derë xhami
Menteshë GentleClose
Volumi i furrës 71 L
Forma e butonave Butona ergonomikë
IconLED
Injektim elektrik i vatrave të gazit
Vatër gatimi gazi 1
Lloji i zgarave të gazit Prej hekuri të derdhur
Furrë me shumë funksione BigSpace - 71 L
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Rerzistencë infra
rezistencë infra dhe ventilator
Shkrirja
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Nxehtësia më e ulët dhe ventilimi
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Ngrohje paraprake e shpejtë (FastPreheat)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaCl

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!