Kuka

Sobe Gorenje EC6141WC

54.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Klasi i energjisë: A / Pianurë xham qeramikë / 4 zona HiLight gatimi / SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje /

Shperndaj:

Klasi i energjisë: A / Pianurë xham qeramikë / 4 zona HiLight gatimi / SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje /

Volumi 71 L
Qeramike
Klasi A
Ventilim
Klasi i energjisë A
Pianurë xham qeramikë
4 zona HiLight gatimi
SuperSize Më shumë hapësirë për pjekje
Madhësia e tavës më të madhe për pjekje 1,316 cm²
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Materiali i panelit të kontrollit Metai i llakuar
Materiali i derës Derë xhami
Menteshë klasike e derës
Volumi i furrës 71 L
Forma e butonave Butona ergonomikë
Majtas përpara Ø 21
12 cm, 2.2 kW,
Djathtas përpara Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
Majtas mbrapa Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
Djathtas mbrapa Ø 18 cm, 1.8 kW
Furrë me shumë funksione BigSpace - 71 L
Tipi i nxehjes Nxehje lart e poshtë
Konvencionale me ventilator
Rerzistencë infra
rezistencë infra dhe ventilator
Rezistencë poshtë dhe ventilator
Rezistencë e vogël infra
Shkrirje (Defrost)
Funksion pastrimi me ujë (AcquaClean)
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Ndiçim i brendshëm
1 tavë pjekje e cekët e emaluar
1 tavë pjekje e thellë e emaluar
Ndarje teli
1

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!