Kuka

Frigorifer Gorenje RK6192ER

63.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

Ngjyra: E kuqe bordo / Klasi i energjisë: A + + / Konsumi vjetor i energjise : 234 kW Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 185 × 64 cm / Kapaciteti i pjesës së freskisë: 229 L / Kapaciteti i ngrirësit : 95 L /

Shperndaj:

Ngjyra: E kuqe bordo / Klasi i energjisë: A + + / Konsumi vjetor i energjise : 234 kW Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 185 × 64 cm / Kapaciteti i pjesës së freskisë: 229 L / Kapaciteti i ngrirësit : 95 L /

Klasi A++
Konsumi 234 KWh
60 × 185 × 64 cm
Zhurma 40 dB
Fresk 229 L
Ngrirja 95 L
E kuqe bordo
Klasi i energjisë A + +
Konsumi vjetor i energjise 234 kW Përmasat e produktit (Gj x L x Th)
Kapaciteti i pjesës së freskisë 229 L
Kapaciteti i ngrirësit 95 L
CrispZone me kontroll të lagështisë
Ndarja Cool'n'Fresh
XXL SpaceBox Sirtar
FrostLess Më pak formim akulli në ngrirje
Materiali i derës Derë metalike
Hapja e derës Hapja e derës nga të dyja anët
Klasa e klimës SN, N, ST, T
1 kompresor
Volumi gjithsej 324 L
Kapacititeti i ngrirjes 4.5 kg per 24h
Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik 30 h
Komandim mekanik
Mbajtëse vezësh dhe akulli 1 x 7
Ndriçim LED nga lart
4 ndarëse xhami
Mbajtës shishe
2 rafte xhami
Niveli i zhurmave (max.) 40 dB
Përmasat e paketimit të produktit (Gj x L x Th) 64 × 191 × 75 cm
Pesha neto 72.5 Kg
Pesha bruto e pajisjes 75.5 Kg
Fuqia 120 W
Siguresë 10 A

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!