Kuka

Frigorifer Gorenje NRK621CLI

84.900 Lek

Disponueshmëria: Ne Gjendje

Pershkrimi

NoFrost Plus / Ngjyra: Ngjyre Flidishi / Klasi i energjisë: A + / Konsumi vjetor i energjisë : 311 KWh / Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 200 × 64 cm / Kapaciteti i pjesës së freskisë: 254 L / Kapaciteti i ngrirësit : 85 L /

Shperndaj:

NoFrost Plus / Ngjyra: Ngjyre Flidishi / Klasi i energjisë: A + / Konsumi vjetor i energjisë : 311 KWh / Përmasat e produktit (Gj x L x Th): 60 × 200 × 64 cm / Kapaciteti i pjesës së freskisë: 254 L / Kapaciteti i ngrirësit : 85 L /

NoFrost Plus
Klasi A +
Konsumi 311 KWh
60 × 200 × 64 cm
Zhurma 42 dB
Volumi 254 L + 85 L
Ngjyra Ngjyre Flidishi
Klasi i energjisë A +
Konsumi vjetor i energjisë 311 KWh
Përmasat e produktit (Gj x L x Th) 60 × 200 × 64 cm
Kapaciteti i pjesës së freskisë 254 L
Kapaciteti i ngrirësit 85 L
Volumi gjithsej 339 L
CrispZone me kontroll të lagështisë
AdaptCool Sistem inteligjent memorizimi
Ndarja Cool'n'Fresh
Materiali i derës Derë metalike
Hapja e derës E djathtë
Klasa e klimës N, ST, T
1 kompresor
Kapacititeti i ngrirjes 5 kg per 24h
Koha e ruajtjes kur ndërpritet korrenti elektrik 18 h
Tipi i ekranit Ekran LED
Alarm akustik për derë të hapur
Sinjal zanor e vizual për temperaturë të lartë në frigorifer sinjal i bardhë
Ngrirje e shpejtë
Ndriçim LED nga lart
5 rafte xhami
Mbajtës shishe
Ndarje për gjalpë dhe djathë MultiBox
XXL SpaceBox Sirtar
2 rafte xhami
Niveli i zhurmave (max.) 42 dB(A)re 1 pW
Përmasat e produktit (Gj x L x

Transporti falas ne te gjithe shqiperine!